Nimetön

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Itkettää.
Eipä itketä!
Itkettää ehkä vähän.
No höpönhöpö!

Ei tässä nyt mitään elämää suurempaa ole menossa,
mutta kyllä se silti aina vähän kirpaisee,
kun havaitsee,
että muut menee kovaa vauhtia eteenpäin
ja itse vaan jumittaa paikallaan,
eikä kykene ottamaan askeltakaan.

Ihan pikkaisen se sydämen tienoilla nipistää,
enempää ei saa,
sillä eihän tässä mitään ollut.

Vain yksi rakenteilla ollut pilvilinna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot