Oodi kaikille rakkaille.

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Puhelimessani on satoja numeroita,
läheisiäni,
ystäviäni, kavereitani.

Ihmisiä, joiden kuvat on tatuoitu sydämeeni.
Ihmisiä, jotka tekevät minusta minut,
välittävät,
muistavat,
ovat läsnä tarvittaessa
ja yleensä muutenkin.

Kiitos sinulle,
joka tarjosit nenäliinaa, kun olin pahoilla mielin.
Kiitos sinulle,
joka vedit tanssimaan, kun minua kiukutti.

Kiitos, kun jaksoit korvat punaisina kuunnella
kuinka paljon välitin.

Kiitos ruusuista.
Kiitos aiheellisista risuista.
Kiitos, kun kerroit totuuden.
Kiitos, kun väritit totuutta silloin kuin näit sen tarpeelliseksi.

Halaus sinulle,
joka ajoit mustan mielen pois.
Ja toinen sinulle,
joka rohkaisit ylittämään itseni.

Onneksi hyväksyt minut tällaisena kuin olen,
epätäydellisenä, itsepäisenä.
Ihmisenä.

Tiedäthän, että olet syy, miksi olen tässä nyt?
Nyt ainakin toivottavasti tiedät.

Kiitos, kun annat minun olla ystävä sinulle
ja korvata kaikki tekosi rakkaudellani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau! Tässä tulee sanottua kaikki se mikä on tarvittavaa. Välillä, tai useimmiten, on niin kovin vaikeeta kertoo kuinka paljon joku merkitsee.

 

Käyttäjän kaikki runot