Liian myöhäistä

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Olit napalmia
Timantin kosketus rintakehään
Kultaa lammen jään päälle vuolaava enkeli

Yhtä vaarallinen
Vihloavasti katseeseeni vetoava
Ainoa olento, joka sai elämäni kimaltamaan.

Olin kaivos
Vain kuparinen rengas täyttämään paikkansa
Jäätä olin siivillesi

Joita en saa koskaan sulatettua

Muuten kuin... jos...

TULI...
ROIHUAA!!

Sitä ei tapahdu enää koskaan!
On myöhäistä
Siirrellä...
Jo tapahtunutta

Ei anteeksi anneta

On vain liian myöhäistä.

Selite: 
Pisti oikkee komppii päähän. Semmosta Toolimaista
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot