Nimetön

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Silkin pyyhkäisemänä
Kyyneleet jotka vuodatan
Toisten tahon takia
Toivon tälle lapselle hyvää elämää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot