Unholy bastard

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Kaarna syksyn säveleltä
Tammi jykevänä
Mielipitees kerrot vai
Olot suo vihtavi
Paskanahka hikoilevani
Naamas erektiona
Saamas kosken rauhain, niiltä kauneihin tytöiltäni
Ja kaunes suo kuin alapuroillani
Ja kauneus yskäisee

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot