Nimetön

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Sanoilla jota et ole täyttänyt,
Vaivut jopa sanojen saattamana,
Yhä liehut
Liekki yllämme
Ja tartumme toistemme kädestä kuin....
Kymmenet käskyt kehoitaa
Ei toivoa ja katellisuus häipyy
Olemme kaikki kuolleita.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot