Toiveittesi mielikuva

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Unelmiesi palasista
Kokosit haaveittesi pilvilinnan
Sivuutit elämäsi
Maksoit törkeän hinnan

Onnellisuus illuusio
Toiveittesi mielikuva

Rakentaen niistä itsellesi
Toivottua elämää

Vankkaa uskoumusta et taita, et käännä
Elämän katsomuksesi oli uskottava, mutta väärä

Harmaiden pilvien takana paistaa kyllä aurinko
Mutta ei koskaan minulle

Samaistua ehkä olisin voinut
Vain en tässä elämässä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot