Biisi

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Muistojensa saattaneena
Kipujensa turmelemana
Kaikkensa kokeneena
Olen yksin

Rakkaus ei kyseessä
Yksin vaipuneena
Lyriikoiden maailmaan
Ja siitäkin joku teki hitto vie biisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot