Savisissa huoneissa

Runoilija sumusilmä

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 3.10.2018
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 17:13

Asuinpaikka: Lahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

savisissa huoneissa  

käsieni väsynyt matka  

sanojen turhat sillat  

  

sade kasaa lehtiä  

tuoksu pinttyy ihoon  

joku sytytti ulos tulet 

  

vuodenaikojen välillä 

haudat repeävät 

ja niistä noen tahraamat linnut 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan vaikuttavaa tunnelmaa, tähän maailman tilanteeseen.
Murheellinen ja kaunis
 

Käyttäjän kaikki runot