Musta köysi

Runoilija SoYoung

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näkisitpä maailman sellaisena,
kuin minä sen tänään näen;

Musta lattia, mustat seinät,
pari tähteä mustassa katossa.
Keskellä huonetta tuoliton pöytä,
päällä kynttilä ilman tulta,
paperia ilman kynää
pimeydessä odottamassa.
Suljettu suu,
kädet selän taakse sidottuna,
kuurona ja sokeana.

Yritä siinä sitten ilmaista,
kertoa miltä oikeasti tuntuu,
kun se on tehty mahdottomaksi.
Rimpuile, pyristele,
yritä vapautua,
koska kuolemaanhan se johtaa kuitenkin.

Selite: 
Eikä sanaakaan saisi sanoa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot