Ei kukaan

Runoilija SoYoung

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi sekuntia aikaa ymmärtää,
elämän arvo ja merkitys,
paikkasi maailmassa.

Silmänräpäys ja aika kuluu,
tiedät olleesi ei kukaan,
vaikka yrititkin niin kovasti.

Vain pelkuri aseen kanssa,
jälleen yksi sankari,
toteuttamassa tehtäväänsä.

Hetken aikaa kohinaa,
tuntemattomat lausuvat nimesi,
kunnes katoat jälleen.

Historia ahmii pienet pojat,
aseiden kanssa leikkimässä,
ymmärtämättä sen merkitystä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot