Surutyö

Runoilija werther

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2003
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1986

There is one certainty in life: nothing is certain.
 

Valloitit minut kuin
syöpä valloittaa lapsen

Sinusta tuli minä
minusta sinun parasiitti

Veit minulta kyvyn
kirjoittaa runoja

Veit kolme vuotta
kuolevaisuudestani

Elin pääni sisällä
bonsai-elämää
aina sinun säännöilläsi

Tahrasit käteni
kunnianhimoon
Kuiskasit korviini
satuja menestyksestä

Sait minut uskomaan
olevani erikoinen
Ja kun ehdin upottaa
hampaani siihen makuun
Sinä veit sen pois
leikit minulla, pienellä

Loputon yhtäjaksoinen
maksimiponnistus
Ja ikuinen pr-hymy
suu täynnä paskaa

Petit minut
uudestaan ja uudestaan
Syytit siitä minua
uskoin kun en voinut muutakaan

Pistin itseni likoon
sinä keräsit kunnian
Annoin kaiken ja epäonnistuin
sinä piiloudut taakseni

Olet kaikkialla
ja et missään
Olet aivan kaikki
ja kohta et mitään
Sinua on mahdotonta
pukea sanoiksi

Edustan vain sinua
aukinaiset ranteeni
vuotavat sinun vertasi

Olet kiedottuna minuun
olen pakotettu antautumaan
Vihaan sinua
omaa luomustani
omaa itseäni

Olet ainoa joka
ymmärtää minua
Estät minua
puhumasta muille

Olet pelkuri
jätit minut pulaan
Sinä teet minusta
niin säälittävän

Rakastan sinua
muut eivät ymmärrä minua
Voitaisiinko vielä
yrittää uudelleen?

Jos yritän enemmän
lupaan olla parempi
Tällä kertaa
asiat ovat erilailla
.
.
.
Olet konkursissa
oleva yritykseni

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä vois kerätä palasia omastakin elämästä... Pistää miettimään.

Tästä vois kerätä palasia omastakin elämästä... Pistää miettimään.

Tästä vois kerätä palasia omastakin elämästä... Pistää miettimään.

Tästä vois kerätä palasia omastakin elämästä... Pistää miettimään.

 

Käyttäjän kaikki runot