Nimetön

Runoilija werther

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2003
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1986

There is one certainty in life: nothing is certain.
 

Ei runoja kirjoiteta
onnellisuudesta

Nyt on kuitenkin
lyhyesti mainittava;

Kaikki on hyvin
ei siten miten
usein sanotaan
vaan oikeammin

Olen onnellinen
ei siten miten
se leffoissa on
vaan oikeammin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot