Eläinten maailma

Runoilija werther

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2003
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1986

There is one certainty in life: nothing is certain.
 

Eläin minussa
näkee vauhkona
ymmärtämättä

Olen tunteet
jotka olivat jo
ennen sanoja
ja joita ei voi
sanoilla kuvata

Olen jäniksen ahdistus
suuressa kaikkeudessa
Ymmärrän vain pelkoni
taistelen etten kuolisi

Olen koiran häpeä
häpeä koko keholla
Minut valtaa yksi
kokonainen tunne

Olen kissan julmuus
se maku suussa
ennen väkivaltaa
Nautin kun kuolet
hitaasti valtani alla

Olen lampaan sisar
uskon toden, sadut ja valheet
Kunhan saan rauhan
itselleni, omieni kanssa

Olen alasti eläin
ihminen riisuttuna
heikosta kulttuurista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Merkillinen teksti. Taitavaa kerrontaa. Vaikuttava. Ravisteleva.

Runosi laittaa kysymään mikä minä olen ja missä minun pelkoni, häpeäni...

 

Käyttäjän kaikki runot