Windows 10 päivitys

Runoilija werther

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2003
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1986

There is one certainty in life: nothing is certain.
 

Haluat päivittää minut
tehdä minusta Kenin
sinun Barbiellesi

Minulla on sinulle
jotakin kerrottavaa

Minun käyttöjärjestelmääni
ei ole olemassa päivitystä
Olen analoginen paska
digitaalisessa ihmemaassa

Voit raivota
ja polkea jalkaa
Mutta minä olen
oma paska itseni

Ota tai jätä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot