Äitienpäivä

Runoilija werther

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.11.2003
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 17:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.4.1986

There is one certainty in life: nothing is certain.
 

Hautausmaan rinteet
paljaaksi poimitut
Äitienpäivän aamuna

En halua mennä haudalle

Joku toinen vie valkovuokkoni
jonkun toisen äidin haudalle

Jokainen unohdetaan lopulta
miksi minun pitäisi teeskennellä
vielä yksi vuosi

Olen itsekäs ja viisto
kuin lakattu puu
En kaipaa ongelmaa
yhden hengen maailmaani

Sinä olet ongelma
Äiti
Kummittelet mullan alta

Olet lakannut olemasta
jäätynyt ja mädäntynyt
Miksi enää vaivaantuisin?

Mitä vanhemmaksi elän
sitä enemmän näen vikojasi
Olisinko minun edes alunperin
pitänyt itkeä haudallasi?

Annoit kaikkesi, tiedän
Entä jos se ei riitä minulle?
Entä jos teit sen kaiken väärin?
Entä jos olisinkin vihainen?

Vastaisin rakkauteen vihalla
polttaisin muistoista suudelmat
ja ne syleilyt
joissa sielu pääsee hetkeksi
takaisin kohtuun

Pitääkö minun tuhota sinut
ja syöttää myrkkyä muistoilleni
jotta lopulta lakkaat
muistuttamasta minua siitä
mitä eniten kaipaan?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot