Mahdoton yhtälö

Runoilija Gingerella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“Gentlemen may prefer blondes, but it takes a real man to handle a redhead.”

"Don’t write love poems when you’re in love. Write when you’re not in love." ~Richard Hugo

"C’est cela l’amour, tout donner, tout sacrifier sans espoir de retour." -Albert Camus

 

Minä kirjoitin sinulle merestä

siitä miltä suola maistuu yksinäisillä huulilla

Sinä kerroit minulle tarinoita tuulesta

joka edelleen kuiskaa sen toisen nimeä 

 

Olimme kaksi yksinäistä 

yhdessäkin eksyksissä, liian yksin

Minä tuijottamassa loputonta merta

Sinä kuuntelemassa hiljaisia tuulia

 

Eikä kumpikaan osannut päästää irti

Selite: 
Elämä on vaikee laji.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä ei kaikki olekaan aina niin helppoa.
Jotenkin rauhallinen ja filosofinen kuva siitä mitä otsikkokin sanoo.
 

Käyttäjän kaikki runot