Vuodenvaihteluja

Runoilija Gingerella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2018
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 21:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“Gentlemen may prefer blondes, but it takes a real man to handle a redhead.”

"Don’t write love poems when you’re in love. Write when you’re not in love." ~Richard Hugo

"C’est cela l’amour, tout donner, tout sacrifier sans espoir de retour." -Albert Camus

 

Silloin minä tiedän syksyn alkaneen
kun katseesi ei enää kutita poskiani,
värisytä perhosia vatsani pohjalla

Minä tunnen talven saapuneen 
kun kätesi ei enää kaipaa koskettaa, 
etsiä ihoni lämpöä iltojen pimetessä

Keväällä minä synnyn uudelleen,
puhkean uuteen kukoistukseen

vain lakastuakseni,
kuollakseni uudelleen syksyllä 



jos sinä et enää etsi minua


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, upeasti huomioitu vuodenajat <3

Haikea tunnelma,pidän.

Koskettavaa herkkyyttä. Upea tunnelma. 
Vahvasti kuvattu tunnelma tähän runoon.
Tämä on herkkää tekstiä, kaunis ja vaikuttava. Aloin haparoida vivaldin neljää vuodenaikaa mielessäni. Lopetus kruunaa tämän kauneuden totuudellaan.
 

Käyttäjän kaikki runot