Tältäkö se tuntuu

Runoilija Gingerella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2018
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 5:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“Gentlemen may prefer blondes, but it takes a real man to handle a redhead.”

"Don’t write love poems when you’re in love. Write when you’re not in love." ~Richard Hugo

"C’est cela l’amour, tout donner, tout sacrifier sans espoir de retour." -Albert Camus

 

Sinun rinnallasi yö menetti hiljaiset minuuttinsa
aurinko vaihtoi suuntaansa 
eikä kuukaan jaksanut kuin tuijottaa

Tuijottaa meitä kahta hämmentynyttä matkaajaa
Meitä joiden sydämenlyönnit osuivat hetken yhteen

Ohikulkevan sekunnin tunsimme sen
minkä voi löytää vain etsimättä


Hämmentävän onnen 
kun löytää ja kadottaa

Sen oikean

Selite: 
Siinä mitkään juhannustaiat toimi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa sanojen leikittelyä pysähtyvästä hetkestä ja taian täyttämästä muistosta. 
Upeaa kerrontaa, elämän pitäisi tuntua usein ihanalta <3 
Kaunista on elämä, hieno runo. :)
Kaunista, suloista kerrontaa.
Huikean kaunis runo.
hieno

moni kohta niin totta niin totta
 

Käyttäjän kaikki runot