Lappu luukulla

Runoilija Gingerella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2018
Viimeksi paikalla: 20.4.2024 12:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“Gentlemen may prefer blondes, but it takes a real man to handle a redhead.”

"Don’t write love poems when you’re in love. Write when you’re not in love." ~Richard Hugo

"C’est cela l’amour, tout donner, tout sacrifier sans espoir de retour." -Albert Camus

 
Tuona iltana sinusta tuli pelkkä huokaus rappukäytävässä
kuuntelen sinua vieläkin öisin postiluukun välityksellä

Nämä yöt ovat yksinäisten sielujen kalmanlehto
Unelmien saattohoidossa ei sallita vierailijoita 
eikä kukaan odota muutosta parempaan

Niin minä lopulta lähden väsyneiden leikkokukkien lailla
hiljaa nuutuen

hiljaa nuutuen 
Selite: 
Muste kuivunut ja ajatus sen mukana
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässähän on paljonkin ajatusta, älä ole vaatimaton <3
Pidin, kertasin ja luin ..

kaunis ja samaistuttava

 

Käyttäjän kaikki runot