Sinä puet minuun kevään

Runoilija Gingerella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2018
Viimeksi paikalla: 9.3.2024 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“Gentlemen may prefer blondes, but it takes a real man to handle a redhead.”

"Don’t write love poems when you’re in love. Write when you’re not in love." ~Richard Hugo

"C’est cela l’amour, tout donner, tout sacrifier sans espoir de retour." -Albert Camus

 
 

Huomasitko kun pukeuduin
sinulta saamaani hymyyn
kuinka kosketuksesi loi minuun lämpöä
väritti iholleni rakkauden seitin

Sinä olit minulle
kevään ensimmäinen lämmin päivä
joutsenten tanssi vehnäpellolla

Usvan laskiessa harteilleni

Sinuun minun on kaipuuni

 

Sinä olet tänään 

huominen

Ikuinen

Selite: 
1 plus 1 on paljon.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, silloin täytyy antaa kaikkensa, kun rakastaa <3 
Ihana!
 
Todella kaunis runo. 
vahvaa tyylittelyä, eräs parhaista rakkausrunoista pitkään aikaan
 

Käyttäjän kaikki runot