Pikavisiitti

Runoilija vanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viaton ja vaaraton pikavisiitti
kääntyikin vuosien iloksi ja suruksi

Otithan sinä minua kerran kädestä kiinni
vaikka en sitä uskaltanut ojentaa

Piinaava minuutti ja kokonainen kaunis elämä
istuu minun horjuvilla harteillani

Olit kai se sellainen rauhallinen ääni
ja kirkkaasti vilkuileva peloton katse
kolhiintunut kauneus hiljaisessa halauksessani

Sellainen oli meidän valtava maailma
alla pohjattoman pimeyden

Joskus kyyneleilläkin on viisas viesti
Itken vaikka sinussa oli vain hyvää
ja täydellisen kaunista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot