hän kyllä tietää

Runoilija vanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toverin on helppo satuttaa.

Hän tietää, mikä on heikoin puolesi,
juuri heikoimmalla hetkelläsi.

On valetta sanoa ”olen unohtanut jo”,
sillä kukaan ei unohda.
Menneisyyyden voi sisimmässään torjua,
mutta ei unohtaa.
On myös vaikeaa esittää olevansa kunnossa,
kun ei ole.

Muista kuitenkin,
että ehkä joskus tulee se päivä,
jolloin läheisesi tarvitsee sinua enemmän kuin koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runo täynnä voimaa
elämän perusohjeita
upeaa

 

Käyttäjän kaikki runot