Lapsuus

Runoilija vanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

juosten paljain jaloin sateessa
lapsi pieni
leivän päällä lauantaimakkaraa
autotallin ovet auki ja kastematoja asfaltilla
kukkapenkit ja saapuva syksy

minä lupaan halata sinua aina
ja katsoa pitkään selkääsi
kun syksy vie sinut pois

niin mennyttä on lapsuus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Aivan ihana!

Oi, suloinen ja koskettava runonen!

Kuulostaa kaukaisesti tutulta ja kaipaan noita aikoja

 

Käyttäjän kaikki runot