Keväällä

Runoilija vanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauanko täällä on jaksettava
kulkea mukana ja hyväksyä
elämän pakolliset muutokset
joihin sopeutuminen on raapinut
Lienee tehneetkin tehtävänsä
Antaneet minulle ajatukset
joilla ei ole muille merkitystä

Tärkeitä ihmisiä siellä ja täällä ja tuolla
unohtuvat ja palaavat niin kuin kevät syksyn perään
Huomaamatontahan minä leikin tottakai
satuttaakseni itseäni vielä lisää
Omituisia sanoja joilla tapana syyttää
vaikka itse ei syyttelisikään
Kaipaaminen on kai äärimmäisen paha tapa
ja väärin?

Ensin kevät, sitten kesä...
Vie minut pois täältä turvaan
viljapeltojen ja punaisen mökin luo
Nariseva ovi ja töppöset nätisti rivissä
Aina lämmin lautalattia jalkojen alla
antaa minunkin olla oma itseni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo, pidin varsinkin lopusta!

Juuuu! Varsinkin viimeinen kappale on ihana! <3

 

Käyttäjän kaikki runot