Ystäväni:

Runoilija vanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä usko kaikkea mitä hän sanoo

Älä pyydä anteeksi jos hänen täytyy pyytää anteeksi sinulta

Älä lakkaa olemasta oma itsesi hänen takiansa

Älä unohda, että jos hän satuttaa sinua, hän satuttaa myös minua

Älä koskaan unohda sitä, että maailmassa on miehiä valtavasti,
mutta hyviä ystäviä vain muutama.

Älä koskaan heitä elmääsi hukkaan hänen vuokseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot