Hetken päästä aurinko nousee.

Runoilija vanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain hetki meillä on aikaa
rakastaa toisiamme ja tuntea toistemme
lämmin kaipuu, toisinaan myös
rakkauden surullinen värinä.

Vain hetken minun sydämeni sykkii
ja kellot laskevat kilpaa mennyttä aikaa.
Minä lasken päiviä kevääseen.

Vain hetken yö kestää,
herättäen eloon uuden aamun.
Usvan joka piiloutuu metsän tuoksuvaan kehtoon,
jättäen jälkeensä huuruiset ikkunat.

Jos vain hetkeksi aikaa olisin avannut silmäni,
olisin ehkä nähnyt, kuinka rakkaus hehkui
rakastuneen sokeissa silmissä.
Onnellisena, mutta kuitenkin niin onnettomana.

Ja vaikka vain hetkisen kirjoitan,
se mikä on hetkessä painettu,
se mikä on rakkaudesta syntynyt,
ja se mitä emme koskaan pysty tuhoamaan

kestää ikuisuuden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot