Rajaton riemu

Runoilija Amore69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tee toiselle kuten haluaisit itsellesi tehtävän.
 

Olen luonasi rakkaani
kuin olisin aina ollut
Tämä tunne, tämä ilo
muuta en kaipaa

Painan pääni hellästi vasten olkaasi
Hellä suudelma silkkiseen niskaasi
Lämmin käteni kosketus kauniille rinnoillesi
Tunne kiihkoni syvällä sisälläsi
Olet minua varten

Kuin lämmin tuulenhenkäys auringon noustessa
Kuin kostea kevätsade kiharilla rintakarvoillani
Hiustesi tuoksu, värinä ihollasi
Huumaat minut täysin
Aika ei merkitse mitään
vain Sinä upea Afroditeni

Vain minua varten
Koko tämä ihana hetki
Nyt jo huomenna, ikuisesti
Ei kiirettä
Ei murheita
Vain rajaton riemu
Siitä, että saan olla kanssasi
Olla vain Sinua varten
Ja Sinä minua
Minä leijun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suurta herkkyyttä, lämpöä ja rakkautta kantaa tämä runo kauniisti.

kaunista

Leijuvaa riemua rakkaudessa. Runosi vie mukanaan.

 

Käyttäjän kaikki runot