Sulje silmäsi

Runoilija Amore69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tee toiselle kuten haluaisit itsellesi tehtävän.
 

Sulje silmäsi
Kun yöllä katselet tummaa taivasta
ja näet ne miljoonat kirkkaat tähdet
Niin muista silloin että niistä tähdistä
jokainen on yksi syy miksi rakastan sinua

Kun sinua väsyttää mutta et saa unta
luo katseesi kirkkaimpaan tähteen
Siellä olen minä sinua varten
ja laulan kauneimman unilaulun

Ja aina kun luulet olevasi yksin
niin olen aina siellä
sinun vierelläsi
valmiina halaamaan sinua

Älä murehdi
Sulje silmäsi

Selite: 
Hyvää yötä ;-)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan lohduttava runo.
Onnittelut tähän päivääsi!

ihana

Lämmin ja herkkä runo läsnäolosta ja turvasta.
Hauskaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot