Raskaat askeleet

Runoilija Amore69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tee toiselle kuten haluaisit itsellesi tehtävän.
 

Se yrittää estää minua etenemästä
Jalkani liikkuvat hädintuskin eteenpäin
Sen voima on valtava
Vastustan sitä kaikin voimin
Laitan hanttiin niin että luuni tärisevät
Se ei luovuta, ei luovuta
Joudun liikkumaan kumarassa jotta etenisin
Joka askel painaa, painaa
En halua luovuttaa, en vieläkään
Se on voimistunut, niin paljon voimistunut
97:ssä vuodessa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot