Tuskin maltan iltaan odottaa

Runoilija Amore69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tee toiselle kuten haluaisit itsellesi tehtävän.
 

Tuskin maltan iltaan odottaa
tuli polttava sisälläni porottaa
Sun lyhyt skottiruutuhame ja seksikkäät stay-upit
hiustesi vaaleat saparot ja uhkeat F-kupit
Saa hetkessä kuumaksi tämän miehen
sydämen hakkaamaan ja otsani hiehen
Siis odotan vielä hetkisen aikaa
ja pääsemme kokemaan rakkauden taikaa

Selite: 
pitääkö vielä jotain sanoa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

uihuih.. <3 ihana, kauniisti kirjoitat ^^ Kiitos arvostelustasi :)

Eiköhän se siinä tullu *nauraa*, paitsi:
Mimmonen paita sillä on *utelee*???
ihQ runo - jess

:)

 

Käyttäjän kaikki runot