Pettäjälle

Runoilija Amore69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tee toiselle kuten haluaisit itsellesi tehtävän.
 

Silmäni suuret eivät näe

Korvani suuret eivät kuule

mutta

sydämeni suuri antaa anteeksi

Selite: 
mutta miksi minulla on niin suuri sydän...
Kategoria: 
 

Kommentit

vaikka ei näe ei kuule,sydän huomaa kaiken
hyvä sydäminen antaa yleensä anteeksi
muutama sana runossa kertoo jo paljon
hyvä!!

 

Käyttäjän kaikki runot