Viimeinen sivu

Runoilija Evanee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

xxx jos haluat rehellistä palautetta runoistasi, laita viestiä <3 xxx
 

Hyllyn päällä pölyä
kirjoja kuolemasta

Ja että muistaisin jokaisen sanasi
revin sormeni paperiviilloille
ja etten koskaan unohtaisi lauseitasi
annan kivun koskettaa sivun vaihtuessa

Avaan muistoni sinusta aina uudelleen
mietin lukuja joita et koskaan kirjoittanut
ja sanoja jotka jäivät sanomatta
ja pöly kasaantuu hyllyn päälle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

osut tällä.

 

Käyttäjän kaikki runot