Täytä minut, hän sanoi

Runoilija Evanee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

xxx jos haluat rehellistä palautetta runoistasi, laita viestiä <3 xxx
 

Hänen ympärillään kaupungin luonnoton geometria
katuvalot leikkautuvat viivoittimen suoraan betoniseiniin
liikennevalojen punainesta sekunnilleen keltaiseen vaihtuva hohka
kaikki on tarkkaan suunniteltu paitsi ihmismieli.

Hänen sisällään tyhjyys kuin kotiseudun pelloilla
vapaana riuhtova tuuli puskee lävitse muistoista
niille ei ole sijaa tässä uudessa elämässä,
jossa kaiken on mentävä kuten viivoittimella on suunniteltu.

Selite: 
rivitys kusee koska sivusto on liian ohut, sori
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäistä tulkintaa.

 

Käyttäjän kaikki runot