Minne suru ei yllä

Runoilija Evanee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

xxx jos haluat rehellistä palautetta runoistasi, laita viestiä <3 xxx
 

Auringonlaskuja kaupungin yllä
salaisuuksia kauneuden takana
pitseihin käärittyä melankoliaa
röyhelöihin kiinni jäänyttä nuoruutta

Illat muuttuvat uusiksi aamuiksi
lokakuut kietovat kesät harmaiksi muistoiksi
pimeiksi pimeiksi talviksi

Olemme vuoroin täynnä tyllin keveyttä
vuoroin teelitroja ja tomusokerileivoksia
toivoa joka ei lähde ihmisestä koskaan

Selite: 
Minne suru ei yllä sen ystävyys täyttää ikuisesti
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot