Kymijoki, Korian silta

Runoilija Evanee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

xxx jos haluat rehellistä palautetta runoistasi, laita viestiä <3 xxx
 

Tällä sillalla hellyyteni muuttui kivuksi kasvoillasi.
Aika muutti poskesi mustelmat anemiaksi,
nyt rakkauteni on skolioosi selkärangassasi,
laskimotukos keuhkoissasi,
tulevaisuuden notkolle painavat pitkät vuodet.

Sillat ovat valtimoita, joet sileää lihasta,
tahdosta riippumatonta kuten kerran koetut tunteet,
menneisyyden rytmihäiriöt ja haalistuneet ruhjeet
ja allamme verta sakeampana virtaava Kymijoki.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot