Kaikki

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin,
minä ajattelen sinua paljon.
Oikeastaan se on kaikki, mitä minä haluaisin sinulle sanoa
-vain yksi lause, ehkä merkityksetön
jos sen kaikkeutta ei ymmärrä.

Siinä on kuitenkin koko
minun rakkauteni sinua kohtaan
minun kaipuuni sinun luoksesi
minun suruni sinun menettämisestäsi.

Niin,
minä ajattelen sinua paljon.
Kevät on tullut, kohta kesä
enkä minä tiedä
näenkö sinua enää koskaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot