Avioero

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meistä ei ollut jäljellä
enää muuta kuin
tyhjyys
väsymys
suru
ja suunnaton viha.

Siinä vaiheessa meidän oli pakko
päästää irti
luovuttaa
todeta:
"tämä oli tässä, on aika sanoa hyvästi."

Me rakastimme toisemme loppuun
rakastimme kunnes ei ollut enää
mitään, mitä rakastaa.

Ja minä toivon sinulle
kaikkea hyvää
parasta jatkoa
onnea

Kun me lähdemme kulkemaan eri suuntiin
pystymme kuulemaan tuulen,
jonka huminassa soi meidän tarinamme
ja me hymyilemme
koska kipeän surun keskellä
meistä molemmat tuntee helpotuksen
levollisuuden
mahdollisuudet uuteen elämään
ja koska me molemmat tiedämme,
että vaikka meille tapahtui kaikki
mahdollinen paha
me selvisimme sittenkin hengissä.

Selite: 
Hyvin, hyvin henkilökohtaisia ajatuksia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten arvostella jotain näin henkilökohtaista?

Yritän.
Luopumisen haikeus paistaa tästä kuulaana läpi, toiveikkuus ja usko huomiseen näkyivät vahvoina. Tämä on kuin huokaus, "tämä oli nyt tässä", ja sitten jatkat kohti uutta kappaletta elämässäsi. Voimia! Kauniisti kipeästä aiheesta sait tunteet purettua runoksi.

 

Käyttäjän kaikki runot