Nimetön

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä yönä, paremmassa turvassa kuin kukaan tässä maailmankaikkeudessa. Sinä yönä, sinun kanssasi, joka jaoit murheeni, suruni ja huoleni. Joka otit vastaan pelkoni, sanomattomat sanani ja äänettömän pyyntöni pitää minut ehjänä vielä hetken ennen aamunsarastusta. Ennenkuin kaikki palaa taas ennalleen, eikä mikään koskaan muutu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot