Nimetön

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei se, että minussa asuu hiljaisuus,
tarkoita sitä
ettenkö ajattelisi sinua
välittäisi sinusta
itkisi surua sinun vuoksesi
ja sen vuoksi, mitä me olisimme voineet olla
mutta mitä meistä ei koskaan tule.

Minussa asuu hiljaisuus,
sillä olen kadottanut sanat
sen tuskan mukana
joka sinusta jäi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuskaisa ja surullinen tunnelma,
asioita selventävä eroruno

 

Käyttäjän kaikki runot