Tulit ja jäit

Runoilija Vesitiiri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.1.2016 11:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen löytänyt sinusta kaiken sen
mitä vuosia etsin
vääristä paikoista
vääristä ihmisistä
tehden aivan vääriä ratkaisuja
kerta toisensa jälkeen.

Minä jätin sinun vuoksesi kaiken entisen,
kaiken sen mihin olin tottunut ja mikä tuntui
turvalliselta.
Yritinhän minä taistella sinua vastaan
yritin kaikin voimin, koska pelkäsin
että sinä näkisit minussa aivan muuta mitä olen
että en kelpaisikaan sinulle tälläisenä, omana itsenäni
että näkisit lopulta minussa vain kaikki virheet
joita olen tehnyt.

Mutta sinä rakastat minua
todella rakastat

ja ensimmäistä kertaa elämässäni
minä en pelkää mitään
minä en pelkää ketään
minun ei tarvitse enää paeta
minä olen turvassa sinun vierelläsi.
Ensimmäistä kertaa elämässäni
minä pystyn todella rakastamaan ilman epäilyksiä,
pelkoa, levottomuutta.

Ensimmäistä kertaa elämässäni
minä tiedän täsmälleen mihin kuulun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot