sunkanssas

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

On meillä joskus riitojakin ollut,
mutta silti joka kerta kun katon sinua
kun hymyilet tai naurat
voin itsekkin vain hymyillä.
Mieleni täyttyy menneistä,hyvistä asioista.
Asioista, jotka koin kanssasi.
Asioista,joille voi vain hymyillä ja toivoa että ne saisi takaisin . . tai että sellaisia tulisi lisää tulevaisuudessakin.Paljon
Sinun kanssasi.<3

Selite: 
pienenpikuinkolme.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot