Kaipuu.

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

Ja sit eräänä aamuna heräät
rakkaus viety viereltä
ikuisuus paratiisissä revitty sydämestä.
Vain kaipuu jäänyt yksin istumaan ikkunanlaudalle.
Kanssa kaipuun katselet ulos aamunkajoon
ja suuren surun kyyneleet lipuvat hiljaa poskiltasi.

Selite: 
hmph.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot