Nimetön

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

heräsin kanssasi kylmään aamukasteeseen
kun tartuit käteeni ja hymyilit
tiesin, ettei edes lämmin sänkymme
olisi tehnyt tuota hetkeä hienommaksi.

Olin onnellisempi kuin koskaan
viileä maa vartaloani vasten
sinun vartalosi hehkumassa lämpöä lähelläni

Silloin tiesin mitä on rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja herkkää on runosi tunnelma.
Värisyttävää...

Minun ja puolisoni rakauden symboli on lehmä. Turvalinen upea elukka.
 

Käyttäjän kaikki runot