sinä.

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

Heräisit jo tänne
ja tajuaisit
et täällä on joku
joka oikeesti rakastaa
ja vain sua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot