illuusio

Runoilija eveliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.3.2022 19:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

nobody ever made me feel this way.
 

Ihmisiä kävelee vastaan päivittäin
ohi kiitäviä kiireisiä.

Valun joukkojen mukana
ilman päämäärää,
ilman reittiä oikeaan.

Kunnes tajuan,
joku juuri käveli minua vastaan,
katsoi silmiin.
Ja käveli läpi.

Olen osa tätä illuusiota.

Selite: 
niin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Pidin...!

 

Käyttäjän kaikki runot