nov

Runoilija Kaori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöh.
 

Minä olin pieni ja huolestunut lapsi. Enkä minä vanhempana siitä muuttunut mihinkään. Vaikka ajattelin maailmaa ja elämää lähes taukoamatta, en ikinä voinut ymmärtää ihmisten pahuutta. Sitä pahuutta joka minussakin oli. Lapsena nautin siitä kun sain pudottaa muurahaisen vesilasiin ja katsoa kun se kuolee. Nuorena nautin siitä kun loukkasin ihmisten tunteita, sain heidät itkemään. Ja nyt minä en nauti enää mistään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot