Ei niin onnellinen kun pitäisi

Runoilija Kaori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöh.
 

Sinun kosketuksesi tanssi ihollani
Kihelmöi ja poltti
Vielä tunteja jälkeenpäin

Rakastan sinua
Sinun nauruasi
ja sinun hymyäsi
Sitä sinun katsettasi, joka kertoo
kuinka paljon minusta välität

Sinä teet minut maailman onnellisimmaksi ihmiseksi
ja samalla tapat minua koko ajan
Enkä sen takia kuitenkaan koskaan ole
niin onnellinen kuin pitäisi

Selite: 
Joopa joo, tällästä tänään..<br /> <br /> <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten osaat kirjoittaa ajatuksiani? Tosin voi olla, että on ihan eri tilanteet menossa, mutta silti. Kamalaa. Siis ei tämä teksti ole. ;P Tämä on hieno. Viimeisen säköistön rivitys menee vähän oudosti, mutta ei sillä ole väliä.

Tunteista ihanin on rakkaus , kun voi todella tuntea jo pelkästä katseesta, että toinen todella rakastaa...
Hienosti olet maalaillut sanoin tuota ihanaa rakastuneen ihmisen tunnetta.

 

Käyttäjän kaikki runot