Viisi kertaa enemmän

Runoilija Kaori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöh.
 

Kuljemme samaan aikaan
Samaan suuntaan
Sinä vain viisi kertaa nopeammin
ja viisi kertaa kauempana kuin minä

On niin lapsellisen helppoa luottaa toiseen
Eikö olekin?
Älä sano ettei se kannattanut
tälläkään kertaa

Kerro minulle
antaako aika anteeksi puolestasi?

En saa sinua kiinni jos et odota

Selite: 
En ole katkera
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana!

mielenkiintoinen.eri ihminen, eri tahti. kivasti kirjoitettu.

ihana!

mielenkiintoinen.eri ihminen, eri tahti. kivasti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot