Älä jätä minua

Runoilija Kaori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pöh.
 

Miten niin rakas ihminen voi saada niin surulliseksi
ja niin avuttomaksi
kuin sinä teet minut
Sinä olet antanut minulle enemmän
kuin kaikki muut yhteensä
Etkä ikinä ole pyytänyt mitään

Sinä olet rakastanut minua enemmän
kuin kukaan ikinä,
enemmän kuin kukaan ikinä tulee rakastamaan
Ja minä tiedän että sinä kuolet
Enkä minä kestä sitä

Joskus katson kun sinä nukut
ja kuuntelen kun hengityksemme käyvät
tasatahtia
Ja vaikutat niin paljon pienemmältä,
niin paljon enemmän lapselta kuin minä,
vaikka olet minua niin paljon vanhempi

En minä kestä jos sinä kuolet äiti

Selite: 
:<
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia sinulle

" En minä kestä jos sinä kuolet äiti" sai mut kyyneliin.. Tosi koskettava ja hyvin kaunis runo :)) <3

"En minä kestä jos sinä kuolet äiti"

Viimeinen lause sai kyyneleitä silmiini. Kaunista kirjoittamista, koskettavaa ja aitoa .
Voimia Sinulle .

Ihana runo. :) rakkaus äitiä kohtaan tosiaan on suurinta mitä voi kokea, aivan kuten äidin rakkaus lasta kohtaan.

Sydameen koskevan surullinen runo.

surullinen :< saa minut melkein kyyneliin. :'< todella kauniisti kirjoitat!

 

Käyttäjän kaikki runot